Levering:

Kaat zal nadat de betaling is voldaan de artikelen speciaal voor u gaan maken! We proberen alle bestellingen binnen circa 5-7 werkdagen te leveren. Na ontvangst van de betaling en nadat bestelling gereed is, zal het via MyParcel, naar het bij bestelling aangegeven afleveradres, verzonden worden. Mochten wij hier om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht. Bij verzending kan Kaat niet verantwoordelijk worden gesteld voor poststukken die niet zijn aangekomen.

Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.

Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Retourneren:

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u dat, op eigen kosten, retourneren. Na ontvangst van de bestelling dient u binnen 2 dagen per e-mail (info@bykaat.nl) Kaat op de hoogte te brengen van het retourneren van uw bestelling. Graag in de e-mail uw bank- of girorekeningnummer en het factuurnummer vermelden, zodat wij het bedrag z.s.m. kunnen terugstorten.

Artikelen die aangemeld zijn als retour, dienen binnen 5 (werk)dagen na aanmelding in de originele verpakking geretourneerd te worden in dezelfde staat waarin ze verkeerden bij ontvangst. Zie onderstaande adres. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, anders wordt deze niet geaccepteerd. Na ontvangst van de retourzending wordt het bedrag dezelfde dag nog aan u overgemaakt.
Kaat behoudt zich in de onderstaande gevallen het recht voor retourzendingen te weigeren:

  1. Als het vermoeden bestaat dat het artikel gebruikt en/of gewassen is.
  2. Wanneer het artikel (ten gevolge van gebruik) is beschadigd.
  3. Wanneer de goederen niet in originele verpakking en voorzien van de aangehechte labels retour zijn gezonden.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

De artikelen dienen retour gestuurd te worden naar:

Rubo Lederwaren / Kaat
Geerde 2a
5142 NP Waalwijk
Nederland